Arkiv

Dalhalla Opera 2017,
ett nytt år med nya upplevelser.

Nu antar jag att du som operavän börjar bli nyfiken på vad som ska hända i Dalhalla augusti 2017 och jag vill på detta sätt välkomna dig till vår nya Facebook-sida där du kommer att kunna få all information du behöver bara du kommer ihåg att följa sidan. (Gör det redan nu så du inte missar något…)
Med nya upplevelser kommer även nya utmaningar. Inför den kommande sommaren pågår just nu projekteringen för fullt och vi kommer i början av februari kunna meddela er det kompletta programmet. Biljetterna släpps sedan i månadsskiftet februari/mars.
Helt klart är att vi i Dalhalla Opera kommer att fortsätta den stolta traditionen med såväl egenproducerad opera som inköpta produktioner. Vi kommer även att ytterligare stärka samarbetet med Musik i Dalarna och den fantastiska Dalasinfoniettan utan vilken opera i Dalhalla aldrig hade varit möjligt.
Nytt inför sommaren 2017 är att vi vill skapa en festival där vi ytterligare breddar programmet för dig som verkligen vill uppleva operamusik i Dalhalla. Du som besökare kommer att kunna uppleva inte mindre än tre produktioner på Dalhallas stora scen samt en barnopera som kommer att spelas inne i Rättvik.
Vill du vara säker så boka redan nu lördagen den 12 augusti samt fredag den 18 och lördag den 19 augusti. Vi kommer att bjuda på fyra produktioner av mycket olika karaktär, men med den gemensamma nämnaren att det blir opera för alla sinnen och hela familjen.
Välkommen till Dalhalla Opera 2017.
David Lundblad
Konstnärlig ledare, Dalhalla Opera